Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2016

Βόλος:Κουκουλοφόροι ξυλοκόπησαν στέλεχος της Χρυσής Αυγής στο Δημαρχείο .


Απότομα διακόπηκε η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου την Τετάρτη για την δημιουργία κέντρου φιλοξενίας Μεταναστών στην περιοχή, όταν επτά νεαροί που φορούσαν κουκούλες, εισέβαλαν στην αίθουσα και επιτέθηκαν στο στέλεχος της Χρυσής Αυγής, Αρτέμη Καλούτσα.
Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα magnesianews.gr, οι κουκουλοφόροι τον χτύπησαν στο πρόσωπο, τον έριξαν κάτω και άρχισαν να τον κλωτσούν. Ωστόσο, επενέβησαν άμεσα οι δημοτικοί σύμβουλοι και ορισμένοι από τους κατοίκους που παρακολουθούσαν τη συνεδρίαση και οι οποίοι απομάκρυναν τους νεαρούς από την αίθουσα.
Ο κ. Καλούτσας αποχώρησε αιμόφυρτος, ενώ οι κουκουλοφόροι αποχώρησαν από το Δημαρχείο του Βόλου, λέγοντας συνθήματα όπως «φασίστες, κουφάλες, έρχονται κρεμάλες».
Στη συνεδρίαση παραβρέθηκε και ο χρυσαυγίτης βουλευτής Παναγιώτης Ηλιόπουλος, ο οποίος είχε αποχωρήσει, λίγη μόνο ώρα προτού ξεσπάσουν τα επεισόδια. Μάλιστα, σύμφωνα με το e-volos.gr, οι νεαροί αναζητούσαν στην αίθουσα τον βουλευτή, φωνάζοντας «πού είναι ο Παναγιώτης;».
Η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου διακόπηκε και αναμένεται να συνεχιστεί αργότερα.
 ..............................................................................................

Η Χρυσή Αυγή είναι η μόνη δύναμη που αντιστέκεται στην κατάληψη της χώρας από λαθρομετανάστες γι' αυτό και εντείνονται οι άνανδρες, παρακρατικές επιθέσεις από τα πασίγνωστα όργανα του Συστήματος.
Οι δειλοί κουκουλοφόροι, που μόνο αν είναι πάνω από δέκα και πάνοπλοι τολμούν να επιτεθούν άνανδρα σε έναν Χρυσαυγίτη,δεν πρόκειται να σταματήσουν τον δίκαιο πολιτικό αγώνα της Χρυσής Αυγής.
Πριν από μία εβδομάδα, οι ίδιες παρακρατικές συμμορίες χτύπησαν εκλεγμένο διαμερισματικό σύμβουλο της Χρυσής Αυγής στην Αθήνα, κατά την διάρκεια συνεδρίασης τοπικού συμβουλίου.
Η ίδια ακριβώς οργανωμένη εγκληματική πράξη επανελήφθη σήμερα στο δημοτικό συμβούλιο του Βόλου σε βάρος του εκλεγμένου περιφερειακού συμβούλου Αρτέμιου Καλούτσα.
Και στις δύο περιπτώσεις οι κρατικές αρχές κάλυψαν απόλυτα τους κουκουλοφόρους και δεν έγινε ούτε μία προσαγωγή για το θεαθήναι. Η ίδια η κυβέρνηση του μνημονίου και της εθνικής υποταγής, που ξεπουλά την χώρα, έχει ξαμολήσει τα αριστερά τάγματα εφόδου και με την απόλυτη ανοχή της αστυνομίας εγκληματούν σε ολόκληρη τη χώρα.
Ο πόλεμος κράτους και παρακράτους δεν λυγίζει τους Εθνικιστές. Η εθνική αντίσταση της Χρυσής Αυγής θα συνεχιστεί σε κάθε γωνιά της Ελλάδος.

..................................................
Φωτογραφία λίγο μετά την επίθεση από το magnesianews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου