Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου 2016

Απίστευτο :Mπίζνες Μ.Κ.Ο και προσλήψεις…Με δεκάδες «Hot-Spots» κατά μήκος της Ε.Ο!...


Στην αποκάλυψη ΣΟΚ ότι η κυβέρνηση υπέβαλε σχέδιο έκτακτης ανάγκης στην Ευρωπαϊκή Ένωση για την αντιμετώπιση των προσφυγικό ροών προχώρησε το πρωί της Κυριακής ο Γιάννης Μουζάλας.
«Δυστυχώς το σχέδιο πρέπει να εφαρμοστεί, το έχουμε ποσοτικοποιήσει και σε είδη, και σε χρήματα και σε προσωπικό» είπε ο αναπληρωτής υπουργός Μεταναστευτικής Πολτικής, ο οποίος ανακοίνωσε ότι αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα βρίσκονται εγκλωβισμένοι 22.000 άνθρωποι.
Prosfuges_sto_dromo_perpatoun_photo
Αν και διέψευσε τις πληροφορίες για 120 στρατόπεδα σε όλη τη χώρα, είπε ότι «στη Μακεδονία θα έχουμε 4 κέντρα υποδοχής προσφύγων και τα υπόλοιπα θα μοιραστούν κατά μήκος του άξονα Αθήνα-Θεσσαλονίκη». «Θα το απλώσουμε σε όλη την Ελλάδα. Μπορεί να είναι για μικρό διάστημα σε αποθήκες αλλά παγκόσμια έτσι συμβαίνει μέχρι να φτιαχτούν οι χώροι» συμπλήρωσε.
«Είναι χώροι έκτακτης ανάγκης. Ο πληθυσμός να μην φοβηθεί ότι θα παραμείνουν εκεί μόνιμα» συνέχισε….(Το σίγουρο είναι οτι απλά θα αλλάζουν κάθε τρεις ημέρες!)
Κατά την εκτίμησή του επικαλούμενος την ιστορία και τις μελέτες είπε στο MEGA ότι «μέσα στον επόμενο μήνα υπολογίζουμε ότι θα έχουμε έναν αριθμό ανθρώπων που θα εγκλωβιστούν που θα είναι ανάμεσα στις 50.000 με 70.000 ανθρώπους».
Ωστόσο κατά τον ίδιο «δεν είναι τραγικό το να κηρυχθεί η χώρα σε έκτακτη ανάγκη γιατί αυτό μπορεί να σου λύσει τα χέρια σε προσλήψεις….Απίστευτο!
ImageHandler.ashx
Την ίδια ώρα  ο δημοσιογράφος  Χ.Κώνστας κατήγγειλε στο ΣΚΑΙ την κυρά Τασία οτι οργανώνει δεκάδες ΜΚΟ να διαχειριστούν την κατάσταση ! (Έχει εμπειρία η Τασία απο Μ.Κ.Ο και δεν το κρύβει άλλωστε )
Καταγγελίες για προσλήψεις και οικονομικά κίνητρα σε παραγωγούς και εμπόρους κάνουν και τοπικά ΜΜΕ στα Γιαννιτσά απο τους τοπικούς Βουλευτεές που έχουν διορίσει το σόι στο δημόσιο!
Αν κάποιοι παίζουν την Ελλάδα και στους Έλληνες για Μπίζνες  και ατομικό συμφέρον …Η Δικαιοσύνη που στην ευχή βολοδέρνει ;






http://espekm.gr/home/?p=13855










veteranos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου