Τετάρτη 15 Ιουνίου 2016

Απίστευτη καταγγελία για «σούρα» συνεργάτη του ναύαρχου Αποστολάκη ...


Από αναγνώστη λάβαμε την εξής καταγγελία την οποία και δημοσιοποιούμε:

«Υπηρετώ σε υπηρεσία του υπουργείο Εθνικής Άμυνας ως μόνιμο στέλεχος του Στρατού Ξηράς .
Με την παρούσα επιστολή επιθυμώ να σας καταγγείλω την ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ συμπεριφορά του κ. Κ. Π, πλωτάρχη του ΠΝ και στενού συνεργάτη του ΑΓΕΕΘΑ Ναύαρχου κ . Αποστολάκη Ευάγγελου.
Συγκεκριμένα πριν λίγες ημέρες ο κ. Κ εξερχόμενος το μεσημέρι της κεντρικής εισόδου του υπουργείου Εθνικής Άμυνας και οδηγώντας την ιδιωτική μηχανή του, και βρισκόμενος σε κατάσταση ΠΛΗΡΗΣ ΜΕΘΗΣ, διαπληκτίστηκε με τρεις αστυνομικούς που εκτελούσαν υπηρεσία έξω από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας και συγκεκριμένα ρύθμιζαν την κυκλοφορία στην Λεωφόρο Μεσογείων.
Επειδή ήμουν αυτόπτης μάρτυρας του περιστατικού καταγγέλω ότι ο στενός συνεργάτης του ΑΓΕΕΘΑ κ. Αποστολάκη, ζήτησε απρόκλητα τον λόγο από τους αστυνομικούς και με ακατανόμαστες βρισιές τους εγκάλεσε να του εξηγήσουν τον λόγο που είχαν σταθμεύσει το περιπολικό της αστυνομίας, πλησίον της εισόδου των επισήμων η όποια εκείνη την ώρα ήταν κλειστή.
Οι αστυνομικοί ευγενικά του ζήτησαν να τους εξηγήσει με ποια ιδιότητα παρεμβαίνει στο έργο τους. Εκείνος αντί να απαντήσει συνεχίσει να τους βρίζει και κινήθηκε απειλητικά εναντίον τους απειλώντας τους ότι θα βάλει τον ΑΓΕΕΘΑ να τους γ@@@@.
Όταν τους πλησίασε απειλητικά βρίζοντας τους οι αστυνομικοί τον ακινητοποίησαν, τον συνέλαβαν και του φόρεσαν χειροπέδες. Τότε αντιλήφτηκαν και την έντονη μυρωδιά του αλκοόλ και τον ενημέρωσαν ότι θα του κάνουν αλκοτέστ…
Φανταστείτε το θέαμα …ένας αξιωματικός του ΠΝ μεθυσμένος , χειροδέσμιος να βρίζει και να απειλεί τους αστυνομικούς…ότι θα τους γ@@@@@….ο ΑΓΕΕΘΑ που είναι φίλος του!!!!
Χρειάστηκε η παρέμβαση ανωτάτου αξιωματικού συνεργάτη του ΑΓΕΕΘΑ(ο οποίος ειδοποιήθηκε από το προσωπικό της πύλης) ώστε οι αστυνομικοί να μην οδηγήσουν στο αυτόφωρο τον μεθυσμένο πλωτάρχη .
Μάλιστα όταν του έβγαλαν τις χειροπέδες ξανάρχισε να τους βρίζει και λίγο έλειψε να τον ξανα- συλλάβουν…
Σημειώνω ότι ο κ. είναι σε καθημερινή βάση μεθυσμένος με την προσφιλή σε αυτόν ΤΣΙΚΟΥΔΙΑ και συνεχώς απειλεί συναδέλφους λόγω της γνωριμίας του με τον ΑΓΕΕΘΑ κ Αποστολάκη Ευάγγελο!
Σας αναφέρω επίσης ότι ο κ. είναι στέλεχος του βαθύ ΠΑΣΟΚ και έχει διατελέσει και συνεργάτης του π. υπουργού Εθνικής Άμυνας και νυν καταδίκου Τσοχατζόπουλου Άκη…
Είναι «αξιωματικός του πολεμικού ναυτικού» με μόνο 2,5 χρόνια υπηρεσία σε πλοίο…
Τόσο μάχιμος….
Άραγε έχει γνώσει ο ΑΓΕΕΘΑ, κ. Αποστολάκης Ε. για όλη αυτή την απαράδεκτη συμπεριφορά του κ.;
Και αν ναι συμφωνεί να έχει συνεργάτη έναν αλκοολικό που προσβάλει το στράτευμα κυκλοφορώντας καθημερινά μέσα στο πεντάγωνο ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΣ και βρωμώντας τσικουδιά;;;
Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου τι λέει για όλα αυτά;;;
Ο κ. Πρωθυπουργός τι λέει για όλα αυτά;;;
Με αγανάκτηση,
Ένα απλό και όχι μεθυσμένο στέλεχος των ενόπλων δυνάμεων»








 http://stratiotikathemata.blogspot.gr/2016/06/blog-post_91.html













http://www.makeleio.gr/?p=640584

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου