Τρίτη 14 Ιουνίου 2016

Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Ηπείρου:Απαντούμε στην προσπάθεια διχασμού με τον αγώνα μας !...


Απαντούμε στην προσπάθεια διχασμού με τον αγώνα μας.

Η Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Ηπείρου εκφράζει την απογοήτευσή της για την ανακοίνωση που υπογράφει η ομάδα της Εκτελεστικής Γραμματείας της ΠΟΕΣ που για άλλη μια φορά το τελευταίο διάστημα έχει αποτέλεσμα να διχάσει και να αποπροσανατολίσει τους συναδέλφους με την ανακοίνωσή της για δημιουργία φανταστικών ενώσεων στις έδρες όσων Ενώσεων Στρατιωτικών διαφωνούν ανοιχτά με τις ενέργειές της και δίνουν καθημερινά την μάχη για τον συνάδελφο.

Η προσπάθεια για σίγιση όλων των υγειών φωνών στον χώρο εκπροσώπησης των Στρατιωτικών ώστε να διευκολυνθούν όσοι πέρασαν και περνούν νέα μέτρα εναντίον μας στο ασφαλιστικό, μισθολογικό και συνταξιοδοτικό δεν θα περάσει. Οι συνάδελφοι τώρα γνωρίζουν.

Η Ένωσή μας θα συνεχίσει να αγωνίζεται με όλα τα νόμιμα μέσα που διαθέτει για να στηρίξει τα δίκαια αιτήματα των Στρατιωτικών μαζί με τις πραγματικές Ενώσεις - Συνδέσμους που αποτελούν το Πανελλήνιο Συντονιστικό Ενόπλων Δυνάμεων (ΠΑ.Σ.Ε.Δ). Καλεί όλους τους συναδέλφους να μας στηρίξουν και να απομονώσουν όσους επιχειρούν να σταματήσουν την προσπάθεια αυτή και τα συμφέροντα που κρύβονται πίσω τους. Το κάλεσμα απευθύνεται και στους συναδέλφους που έχουν απομείνει στην ΠΟΕΣ οι οποίοι πρέπει επιτέλους να αναλάβουν τις ευθύνες τους. Κανείς δεν περισσεύει.

Συνεχίζουμε τον αγώνα δίπλα στους συναδέλφους και μόνο. Τίποτε δεν χάθηκε! Συνεχίζουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ και αποφασισμένοι.

 
Για το Διοικητικό Συμβούλιο
 
 
Ο Πρόεδρος
 Θεοδώρου Γεώργιος
Υπολοχαγός (ΠΖ)

 
Ο Γεν. Γραμματέας
 Στρατσιάνης Παναγιώτης
ΕΜΘ Αλχίας (ΜΧ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου