Δευτέρα 13 Ιουνίου 2016

NOT BAD !!!Με 17 βαλίτσες παρακολουθούν τους πάντες .....


Τρεις μυστικές υπηρεσίες και 15 κλιμάκια ξένων πρακτόρων έχουν βραχυκυκλώσει το σύστημα, κάνοντας υποκλοπές, για λογαριασμό μεγάλων ντόπιων και ξένων συμφερόντων
Το απόρρητο των τηλεφωνικών συνομιλιών έχει καταργηθεί στην πράξη με δεδομένη την ανεξέλεγκτη δράση των ελληνικών και ξένων μυστικών υπηρεσιών, αλλά και δεκάδων ιδιωτών που έχουν εφοδιαστεί με υπερσύγχρονα συστήματα υποκλοπών, τα οποία χρησιμοποιούν εκτελώντας συμβόλαια ισχυρών κύκλων της διαπλοκής.
Η κατάσταση με τις υποκλοπές νόμιμες και παράνομες έχει πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις. Τρεις κρατικές υπηρεσία η ΓΑΔΑ, η ΕΥΠ και η Αντιτρομοκρατική διαθέτουν δικά τους σύγχρονα συστήματα για δήθεν νόμιμες υποκλοπές.
Οι υπηρεσίες αυτές την περίοδο διακυβέρνησης Σαμαρά είχαν εξελιχτεί σε παρακρατικούς μηχανισμούς παρακολουθώντας παράνομα χιλιάδες εκδότες, δημοσιογράφους, επιχειρηματίες και πολιτικούς αντιπάλους, του συστήματος της τρόικας.
Στελέχη των μυστικών υπηρεσιών έφτασαν μάλιστα σε σημείο να εκτελούν και συμβόλαια επιχειρηματιών που προστατεύονταν από το τότε πολιτικό σύστημα σε βάρος των αντιπάλων τους. Χιλιάδες κασέτες με αποσπασματικές συνομιλίες χρησιμοποιήθηκαν ως όχημα για να στηθούν κατηγορίες αλλά και για τον εκβιασμό κορυφαίων επιχειρηματιών.
Με πρόσχημα δήθεν ανώνυμες καταγγελίες έστηναν κοριούς για τις ανάγκες του ιδιότυπου παρακράτους. Δυστυχώς αυτή η κατάσταση συνεχίζεται και σήμερα. Πρόσφατα νευραλγική κρατική υπηρεσία που διενεργούσε ΕΔΕ για στέλεχός της, διαπίστωσε ότι ο εν λόγω υπάλληλος έκανε εμπόριο με υλικό υποκλοπών.
Σε συναντήσεις που είχε με έναν πρώην ποδοσφαιρικό παράγοντα αλλά και επιχειρηματίες, εμπορεύονταν το υλικό των δήθεν νόμιμων υποκλοπών.
Το ζήτημα έχει πάρει ανησυχητικές διαστάσεις γιατί σύντομα οι κασέτες θα αρχίσουν να πωλούνται στην Ομόνοια όπως την ένδοξη εποχή του Μαυρίκη που είχε υποκλέψει τους πάντες και τα πάντα. Γιατί δεν είναι μόνοι οι γκρίζοι και ανεξέλεγκτοι μηχανισμοί των κρατικών υπηρεσιών που στήνουν κοριούς.
Για να ξέρετε τι ακριβώς συμβαίνει, σας ενημερώνουμε εγκύρως, ότι 17 ιδιώτες που εργάζονται για λογαριασμό μεγάλων επιχειρηματιών, έχουν προμηθευτεί κυρίως από την Γερμανία υπερσύγχρονα βαλιτσάκια υποκλοπών και δραστηριοποιούνται ανεξέλεγκτα. Άλλωστε η κατοχή μηχανισμών υποκλοπών δεν διώκεται ποινικά. Ο νόμος προβλέπει την άσκηση ποινικής δίωξης μόνο σε περίπτωση αυτόφωρης σύλληψης κάτι που είναι πρακτικά αδύνατο, αφού οι υποκλοπές γίνονται πάντα από απόσταση.
Κάποιες ιδιωτικές εταιρείες έχουν προχωρήσει ακόμα και στη χρήση δορυφορικών συστημάτων, προκειμένου να καλύψουν τις αυξημένες ανάγκες των μεγαλόσχημων πελατών τους. Το πλέον επικίνδυνο στο βρόμικο πόλεμο των κοριών είναι ότι οι ιδιώτες με τα υπερσύγχρονα μηχανήματα διαπλέκονται άμεσα με στελέχη κρατικών υπηρεσιών.
Άλλωστε πολλές από τις ιδιωτικές υπηρεσίες διευθύνονται από πρώην στελέχη της ΕΥΠ που έχουν πρόσβαση σε νεώτερα στελέχη της αμαρτωλής αυτής υπηρεσίας.
Στον πόλεμο των υποκλοπών κυρίαρχο ρόλο παίζουν τα κλιμάκια των ξένων μυστικών υπηρεσιών. Οι Αμερικάνοι με πρόσχημα την καταπολέμηση της τρομοκρατίας σαρώνουν στην κυριολεξία τις τηλεπικοινωνίες με δικά τους υπερσύγχρονα συστήματα.
Από της μεριά τους οι Βρετανικές υπηρεσίες διενεργούν υποκλοπές με δικά τους κλιμάκια, ενώ εκμεταλλεύονται και την προνομιακή σχέση που έχουν αναπτύξει με τη ΕΥΠ.
Στον τομέα των υποκλοπών κυριαρχούν και οι μυστικές υπηρεσίες του Ισραήλ αλλά και οι Ρώσοι. Το τελευταίο διάστημα έχουν μπει δυναμικά στο παιχνίδι οι Γάλλοι και οι Γερμανοί. Μετά τα τρομοκρατικά χτυπήματα στην Γαλλία, οι γαλλικές μυστικές υπηρεσίες αλωνίζουν στην κυριολεξία υποκλέπτοντας μαζικά τις τηλεπικοινωνίες και την ηλεκτρονική αλληλογραφία.
Βέβαια οι ξένες μυστικές υπηρεσίες κατά πάγια τακτική συνηθίζουν να υποκλέπτουν και συνομιλίες από υπουργούς, διοικητές ΔΕΚΟ και μεγάλους επιχειρηματικούς ομίλους. Ειδικά όταν κρίνονται μεγάλες συμβάσεις που αφορούν τα δικά τους συμφέροντα οι κοριοί κάνουν παρέλαση καταγράφοντας συνομιλίες αντίπαλων συμφερόντων.
Oι γκρίζες ζώνες των μυστικών υπηρεσιών δεν μπορούν ποτέ να ελεγχθούν και όποιος τις χρησιμοποιεί στο τέλος καταστρέφεται. Το πάθημα του Κ. Μητσοτάκη με τον προσωπικό του αρχικοριό Μαυρίκη θα πρέπει να προβληματίσει την κυβέρνηση και τη Δικαιοσύνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου