Τετάρτη 27 Απριλίου 2016

Είναι οι λίγοι, οι γενναίοι, είναι τα νέα τα θρυλικά… Βατράχια μας !


Μετά την διαβολοεβδομάδα αν και Μεγάλη Τρίτη ήρθε επιτέλους και η Ανάσταση για τα βατράχια μας ,που σίγουρα θα είναι η Μοναδική τους ημέρα που θα είναι και τα παραμείνουν …Στεγνά!
Τα βατράχια μας είναι οι ζωντανές βόμβες βυθού που μπορούν να επιχειρούν παντού…Αέρα ,θάλασσα και ξηρά !
DSC_1491 (Large) [64475]
Πολλοί θέλουν να τους μοιάσουν ,πολλοί τους ακολουθούν και λιγότεροι τους φτάνουν …Πάντα στο σκοτάδι ,πάντα στο βάθος του  βυθού παραμονεύουν και θα χτυπήσουν εκεί που κανείς δεν θα το περιμένει …Είναι εκείνοι που θα κάνουν τη διαφορά και δώσουν την νίκη …  Είναι τα θρυλικά  βατράχια μας !
DSC_1558 (Large) [64478]
Από το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού ανακοινώνεται ότι την Τρίτη 26 Απριλίου 2016, πραγματοποιήθηκε η τελετή απονομής πτυχίων των αποφοίτων του 183 Σχολείου Υποβρύχιων Καταστροφών, στη Διοίκηση Υποβρυχίων Καταστροφών (ΔΥΚ), στο Ναυτικό Οχυρό Σκαραμαγκα.
DSC_1500 (Large) [64476]
Στην τελετή παρέστησαν ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης ΠΝ, ο Αρχηγός ΓΕΝ Αντιναύαρχος Γεώργιος Γιακουμάκης ΠΝ και ο Αρχηγός Στόλου Αντιναύαρχος Κωνσταντίνος Καραγεώργης ΠΝ.
DSC_1424 (Large) [64472]
Είναι η πρώτη και η τελευταία φορά που θα τους δεις στο φως της Ημέρας …Κάποιοι λένε ότι τους βλέπεις μόνο μια φορά στη ζωή σου  και δεν έχουν άδικο !
 








 http://espekm.gr/home/?p=16303









veteranos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου