Κυριακή 10 Απριλίου 2016

NTOKOYMENTO : Ο ΝΤΟΓΙΑΚΟΣ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ! (ΦΩΤΟ) ...


ΔΥΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΖΗΤΘΟΥΝ ΠΟΛΥ...

Στον… αέρα κινδυνεύει να τιναχθεί το ποδόσφαιρο και κάποιοι ούτε που νοιάζονται. Το redking.gr από την πρώτη ημέρα της παρουσίας του, δεν έχει κρυφτεί. Έχει βγει μπροστά και θα αποκαλύπτει, όλα όσα δεν βλέπαμε τόσα χρόνια... Βλέπετε, είδαμε από τους «αντικειμενικούς» όλες αυτές τις ημέρες πως παρουσίασαν τις εκλογές στην ΕΠΣ Ζακύνθου, τα όσα είπε ο Αλέξης Κούγιας το βράδυ της περασμένης Δευτέρας στην «Δίκη» του ΣΚΑΪ, πολλά… Άφαντοι. Σαν να μην έγινε τίποτα. Δεν ίδρωσε αυτάκι. Δικό τους, γιατί κάτι άλλα αυτάκια τρέχουν και δεν… φτάνουν πλέον.
Πριν λίγες ημέρες, ήταν προγραμματισμένη η συνάντηση των Βαγγέλη Μαρινάκη, Ιβάν Σαββίδη και Δημήτρη Μελισσανίδη με τον Σταύρο Κοντονή. Μετά την παρέμβαση του εισαγγελέα Ισίδωρου Ντογιάκου, όμως, όλα στον… αέρα.
Το ελληνικό ποδόσφαιρο έχασε μια μεγάλη ευκαιρία και τα αποτελέσματα τα βλέπετε όλοι πλέον.
Στη «Δίκη» την Δευτέρα, ο κ. Κούγιας μίλησε για τον Ντογιάκο.
"Υπάρχει μια παραφιλολογία πως ο Ντογιάκος είναι πολύ κοντά στον Πατέρα", τόνισε ο γνωστός δικηγόρος και αφεντικό της ΑΕΛ πλέον και έμεινε... ξερός ο Κυριάκος Θωμαΐδης εκείνη την ημέρα. Και πώς να μην μείνει;
Ότι υπάρχει σχέση Πατέρα-Ντογιάκου δεν είναι νέο. Τον Μάιο του 2015, όπως αναφέρεται σε σχετικό δημοσίευμα, «.Ο Νίκος Πατέρας διαψεύδει κατηγορηματικά τις πληροφορίες που διακινήθηκαν τις τελευταίες ημέρες στα δημοσιογραφικά γραφεία και σύμφωνα με τις οποίες ο γιoς του εισαγγελέα Ισίδωρου Ντογιάκου εργάζεται στον όμιλο του γνωστού εφοπλιστή».
Ο κ. Ντογιάκος πάντως, ήταν όντως πολύ κοντά στον Πατέρα στο παρελθόν και με εικόνα! Μέσω της κοινής τους αγάπης για τον Παναθηναϊκό.
Το redking.gr σας αποκαλύπτει δύο φωτογραφίες όπου ο Ντογιάκος παρακολουθεί ματς του Παναθηναϊκού πολύ κοντά στον Νικόλα Πατέρα! Συμπτωματικά; Μπα…
Στις 19 Αυγούστου 2009, αμφότεροι πικράθηκαν. Ο Παναθηναϊκός χάνει στο ΟΑΚΑ 2-3 από την Ατλέτικο Μαδρίτης για τα προκριματικά του Champions League. Εδώ βλέπουμε τους δύο με τον Πλυτά να δείχνει στον Πατέρα, το… μέλλον του Παναθηναϊκού προφανώς.
Πάμε και στην επόμενη φωτογραφία. Στις 30 Οκτώβρη 2010, ημέρα Σάββατο, Πατέρας και Ντογιάκος είναι χαμογελαστοί. Είναι η ημέρα που ο Παναθηναϊκός θα επικρατήσει 2-1 του Ολυμπιακού με λάθη της διαιτησίας, υπέρ των γηπεδούχων. Με ένα πέναλτι που ξεκίνησε από οφσάιντ και έφερε και την αποβολή του Αβραάμ Παπαδόπουλου.
Λίγες ώρες μετά, ο Κύρος Βασάρας, παρατηρητής του Τάσου Κάκου, θα δεχθεί επίθεση στα Καμίνια. Το τι ακολούθησε είναι λίγο πολύ γνωστό. Το όνομα του Πατέρα, του «θαμνάκια», ήταν στο προσκήνιο για πολύ καιρό. Βλέπετε, η υπόθεση αυτή πήγαινε όλο και πιο πίσω χρονικά… 























http://fimotro.blogspot.gr/2016/04/ntokoymento.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου