Παρασκευή 22 Απριλίου 2016

ΗΧΗΤΙΚΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ--Τουρκικό περιπολικό πραγματοποιεί παραβίαση των θαλάσσιων συνόρων – Δηλώνουν ότι βρίσκονται σε δικά τους ύδατα!!!


ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΛΑΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ-ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.
............................................................................
Το γεγονός συνέβη χθες το πρωί στις Οινούσσες και καταγράφηκε από ψαρά, που έβλεπε το τουρκικό περιπολικό στα ελληνικά νερά και το Ελληνικό να προσπαθεί να το απωθήσει από αυτά.
Επί 12' οι έλληνες Λιμενικοί αναφέρουν το στίγμα του τουρκικού πλοίου και το καλούν να εγκαταλείψει τα ελληνικά χωρικά ύδατα. Παίρνουν την απάντηση ότι το στίγμα είναι... σωστό, αλλά τα νερά είναι... τουρκικά!
Στις δε επανειλημμένες ερωτήσεις των ελλήνων λιμενικών να τους πληροφορήσουν ποιον χάρτη χρησιμοποιούν δεν παίρνουν καμία απάντηση.
Πρόκειται για ένα ηχητικό ντοκουμέντο, το οποίο δημοσίευσε η ιστοσελίδα «Αλήθεια» της Χίου, και δείχνει ξεκάθαρα τα σχέδια των τούρκων για αμφισβήτηση της εθνικής μας κυριαρχίας και των συνόρων στο Αιγαίο, αλλά και σε άλλες περιοχές.
Συνδυάζοντας το συγκεκριμένο γεγονός με την παραβίαση του εθνικού εναέριου χώρου από σκοπιανικά ελικόπτερα δείχνει την κατάντια στην οποία έχει περιπέσει η χώρα από τις πολιτικές των συγκυβερνήσεων του μνημονίου, είτε αυτές ήταν της ΝΔ και του Πασόκ, είτε τώρα με Σύριζα – Ανέλ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου