Κυριακή 24 Απριλίου 2016

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΕ ΜΟΝΑΔΕΣ ΤΩΝ ΑΜΥΝΤΙΚΩΝ ΑΚΟΛΟΥΘΩΝ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ...




Από την Τρίτη 19 έως και την Τετάρτη 20 Απριλίου 2016, ο Ακόλουθος Άμυνας (ΑΚΑΜ), Πλοίαρχος Robert Palm, o Στρατιωτικός Ακόλουθος (ΣΑ), Συνταγματάρχης Miller Ascott και ο Αεροπορικός Ακόλουθος (ΑΑ), Σμήναρχος Adam Kavlick, των ΗΠΑ στην Ελλάδα, πραγματοποίησαν εθιμοτυπικές επισκέψεις στο Αρχηγείο Τακτικής Αεροπορίας (ΑΤΑ) και σε Μονάδες της Πολεμικής Αεροπορίας (ΠΑ).
Ο Αρχηγός Τακτικής Αεροπορίας, Αντιπτέραρχος (Ι) Χρήστος Χριστοδούλου δέχθηκε στο γραφείο του τον Αεροπορικό Ακόλουθο, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στο ΑΤΑ.

Στο ΑΤΑ και στις Μονάδες που επισκέφθηκαν, ενημερώθηκαν για την αποστολή, το έργο και την οργάνωση τους, ενώ ξεναγήθηκαν στις εγκαταστάσεις τους.
Από τις φωτογραφίες που αποδεσμεύτηκαν από Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας (ΓΕΑ) γίνεται αντιληπτό ότι οι Στρατιωτικοί Ακόλουθοι των ΗΠΑ επισκεφθήκαν, εκτός από το Αρχηγείο Τακτικής Αεροπορίας (ΑΤΑ), το Εθνικό Κέντρο Αεροπορικών Επιχειρήσεων (ΕΚΑΕ), τις 130 και 133 Σμηναρχίες Μάχης σε Λήμνο και Κρήτη αντιστοίχως και την 110 Πτέρυγα Μάχης.

130ΣΜ

130ΣΜ

110ΠΜ

ΕΚΑΕ

ΑΤΑ

ΑΤΑ

133ΣΜ

133ΣΜ

133ΣΜ

133ΣΜ

133ΣΜ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου