Τρίτη 12 Απριλίου 2016

Για κακουργηματική απάτη κατηγορείται καθηγητής της ιατρικής σχολής του ΑΠΘ και υποψήφιοs Βουλευτήs του ΛΑ.Ο.Σ. !!!


Ο εν λόγω καθηγητής του τομέα Χειρουργικής του ΑΠΘ, παρότι τα τελευταία οκτώ χρόνια δεν ανταποκρίνεται στο διδακτικό του έργο, ούτε στα χειρουργεία, εξακολουθεί να εισπράττει κανονικά κάθε μήνα το μισθό του!
Η μισθοδοσία του κατά το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα εκτιμάται ότι προσεγγίζει τις 200.000 ευρώ. Ο ίδιος φέρεται να ταξιδεύει και να περνάει αρκετό καιρό σε διάφορες χώρες του εξωτερικού, δίχως -πάντως- η εκεί παραμονή του να συνδέεται με ακαδημαϊκά προγράμματα ή υποχρεώσεις στο πλαίσιο της πανεπιστημιακής του ιδιότητας.
Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο εισαγγελέας διαφθοράς Θεσσαλονίκης Αχιλλέας Ζήσης, παρήγγειλε την άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος του για απάτη κατ' εξακολούθηση, σε βαθμό κακουργήματος, και σε συνάρτηση με τις επιβαρυντικές περιστάσεις του νόμου 1608/50 περί καταχραστών του Δημοσίου. Της παραγγελίας, προηγήθηκε προκαταρκτική έρευνα, κατά την οποία, ο κατηγορούμενος -πλέον- γιατρός εξετάστηκε και -κατά πληροφορίες- δεν αρνήθηκε την παρατεταμένη απουσία του από τα καθήκοντά του ως πανεπιστημιακού δασκάλου, ενώ δεσμεύτηκε ότι στο μέλλον θα είναι συνεπής. Σύμφωνα με δικαστικές πηγές, ο ίδιος, φαίνεται ότι επιχείρησε να συνδέσει κάποιο διάστημα της απουσίας του με την κάθοδό του στην πολιτική ως υποψήφιου βουλευτή του ΛΑ.Ο.Σ., στις εκλογές του 2012.











 http://www.seleo.gr/thessalonikh/208760-gia-kakourgimatiki-apati-katigoreitai-kathigitis-tis-iatrikis-sxolis-tou-apth#.VwvnBEfdV3w

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου