Παρασκευή 29 Απριλίου 2016

ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΣ ΤΗΣ ΕΣΠΕΘ ...


Σας γνωρίζουμε ότι την 21 Απριλίου 2016, σε έκτακτη συνεδρίαση του ΔΣ της ΕΣΠΕΘ, ο Πρόεδρος  Ηλίας Νατσιούλας ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους, για την πρόθεση του να αποχωρήσει από την προεδρία της ΕΣΠΕΘ για προσωπικούς λόγους, καθώς εδώ και 5 μήνες έχει αποχωρήσει από τις Ε.Δ και εργάζεται ως υπάλληλος στον ΟΑΕΔ Λάρισας, παρόλο που βάσει του καταστατικού προβλέπεται και μπορεί να παραμείνει στην Προεδρία για ακόμη 2 χρόνια, ώστε να αναλάβει εν ενεργεία στέλεχος και να διατηρηθεί ο χαρακτήρας της Ένωσης. Η ΕΣΠΕΘ μπορεί να συνεχίσει το ίδιο δυναμικά και ο ίδιος θα παραμείνει στην Ένωση για τα επόμενα 2 χρόνια ως μέλος, για να βοηθήσει το νέο πρόεδρο στο δύσκολο έργο που θα αναλάβει. Ο ίδιος ως απόστρατος θα συνεχίσει τη διεκδίκηση ακόμη πιο δυναμικά και χωρίς περιορισμούς καθώς οι δεσμοί με την οικογένεια των ΕΔ δεν κόβονται.
       Στη συνέχεια, τα εκλεγμένα μέλη του ΔΣ ευχαρίστησαν τον απερχόμενο Πρόεδρο για το έργο και την σπουδαία προσφορά του στην Ένωση και με βάση το καταστατικό της Ένωσης, προχώρησαν στις διαδικασίες για την εκλογή νέας σύνθεσης του ΔΣ (Πρόεδρο, τον Αντιπρόεδρο, το Γενικό Γραμματέα, τον αναπληρωτή Γενικό Γραμματέα και τον Ταμία αυτού), μυστική ψηφοφορία, προκειμένου να συγκροτηθεί σε σώμα.
      Μετά τις υποβληθείσες υποψηφιότητες και τη διενεργηθείσα ως άνω μυστική ψηφοφορία το ΔΣ της ΕΣΠΕΘ συγκροτείται σε σώμα ως εξής:
        1.  Κουκουράβας Στέφανος, ως Πρόεδρος
        2.  Γραμμένος Χρήστος, ως Αντιπρόεδρος,
        3.  Κούτσικος Δημήτριος, ως Γεν. Γραμματέας
        4.  Τόπας Θεόδωρος, ως Αναπληρωτής Γεν Γραμματέας
        5.   Παπαδούλης Κωνσταντίνος, ως Ταμίας
        6.   Νατσιούλας Ηλίας, ως μέλος,
        7.  Γκαμπλιάς Νικόλαος, ως μέλος,
        8.  Καρβούνης Ιωάννης, ως μέλος και
        9.  Ψύρρα Καλλιόπη, ως μέλος.  


Για το ΔΣ


Ο Πρόεδρος
Στέφανος Κουκουράβας
Ο Γεν. Γραμματέας
Δημήτριος Κούτσικος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου