Σάββατο 16 Ιουλίου 2016

ΒΙΝΤΕΟ & ΗΧΗΤΙΚΟ--Απίστευτο: Ο “Ψευδομούφτης” της Ξάνθης Μετέ δεν επέτρεψε να ταφεί ο νεκρός στρατιώτης με την Ελληνική σημαία !...


Ένα απίστευτο περιστατικό, σημειώθηκε στη Γλαύκη της Θράκης. Συγκεκριμένα όλα ξεκίνησαν την ώρα που η οικογένεια του στρατιώτη Αχμέτ Κατουνλού, θρηνούσε το θάνατό του και ήταν έτοιμη να τον μεταφέρει στο νεκροταγείο με στρατιωτικές τιμές και στρατιωτικό άγημα.
Στο σπίτι του νεκρού την ώρα που ο Μουφτής κ.Σινίκογλου έψαλε και συμπαραστέκονταν στην οικογένεια, χωρίς κανένα ίχνος σεβασμού στη Μνήμη του Νεκρού στρατιώτη και του Στρατού που έδωσε το παρόν με επικεφαλής τον Στρατηγό, εισέβαλαν ο «Ψευτομουφτής» Ξάνθης κ.Μετέ με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης Χουσεϊν Ζεϊμπέκ, οι οποίοι συνοδεύονταν από τον Δήμαρχο Μύκης Καπζά Τζεμήλ, τον Πρόεδρο της ΤΕΞ Κουρτ Αχμέτ και τον Αντιπρόεδρο του Τουρκικού κόμματος DEB Οζάν Αχμέτογλου κ.ά. απαιτώντας να αφαιρεθεί η Ελληνική σημαία από το φέρετρο, να φύγει ο Στρατός και να μεταφέρουν αυτοί το νεκρό στα νεκροταφεία.

΄Όπως αναφέρει στο δημοσίευμά του ο “Μαχητής της Θράκης” ο Μετέ έσπτρωξε τον Μουφτή Ξάνθης κ.Σινίκογλου που βρισκόταν δίπλα στην οικογένεια και του είπε να σηκωθεί και να φύγει αμέσως από το χωριό, γιατί δεν είχε καμιά δουλειά εκεί. Αμέσως μετά, πήραν το φέρετρο, αφαίρεσαν την Ελληνική σημαία που υπήρχε επάνω και το μετέφεραν στο νεκροταφείο.
Στην κηδεία παραβρίσκονταν και η Περιφερειακή εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ Χρύσα Ούτση η οποία εξέφρασε την έντονη αντίθεσή της στο «Πραξικόπημα» του Χουσεϊν Ζεϊμπέκ λέγοντάς του εμφανώς απογοητευμένη , «είναι δυνατόν βουλευτής του Ελληνικού Κοινοβουλίου να συμμετέχει σε ένα τέτοιο πραξικόπημα και να μη σέβεται το Στρατό και την οικογένεια του νεκρού;», εκφράζοντας την έντονη λύπη της για το περιστατικό.
Μάλιστα, ο Διοικητής του Δ’ Σώματος Στρατού Ιωσήφ Μαυράκη, καθ΄ όλη τη διάρκεια του περιστατικού κράτησε την ψυχραιμία του. Παρ όλα αυτά, οι Τούρκοι πρωταγωνιστές, μετέφεραν τον Τούρκο στρατιώτη και τον μετέφεραν στο Νεκροταφείο της Γλαύκης όπου εκεί παρενέβη και πάλι ο Στρατός έτσι ώστε να αποδοθούν από το στρατιωτικό άγημα οι απαιτούμενες στρατιωτικές τιμές το νεκρό που όπως είναι γνωστό, πνίγηκε εν ώρα υπηρεσία στο ΚΑΑΥ Κεραμωτής.
Σύμφωνα πάντα με τον Μαχητή της Θράκης, για το περιστατικό ενημερώθηκαν τόσο ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς, καθώς και ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος. Αξίζει να σημειωθεί ότι το Μαξίμου κάλεσε επειγόντωςστην Αθήνα τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης Χουσεϊν Ζεϊμπέκ προκειμένου να δώσει τις δικές του εξηγήσεις για το συμβάν.
Πάντως, αξίζει να επισημανθεί ότι η απόλυτη ταύτιση του Χουσείν Ζειμπέκ με το DEB όπως τονίζει ο Μαχητής της Θράκης, αποτελεί πλέον έντονο πρόβλημα για τον ίδιο τον ΣΥΡΙΖΑ καθώς ο Πρωθυπυργός έχει ήδη διαμηνύσει σε κάθε κατεύθυνση ότι τέτοια φαινόμενα, «θα παταχτούν από την σημερινή Κυβέρνηση….η Εθνική ανεξαρτησία και ενότητα του λαού, είναι κάτι που δεν παζαρεύεται»
parapolitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου