Κυριακή 10 Ιουλίου 2016

ΕΦΟΡΙΑΚΟΣ ΜΕ..."ΤΣΑΓΑΝΟ" !!!Γυναίκα εφοριακός στη Ρόδο βούτηξε στη θάλασσα για να συλλάβει φοροφυγά.!!!


Μάρτυρες μίας απίστευτης σκηνής έγιναν λουόμενοι σε παραλία της Ρόδου, οι οποίοι είδαν μία εφοριακό να βουτά στη θάλασσα προκειμένου να φέρει πίσω στη στεριά φοροφυγά που προσπαθούσε να αποφύγει το πρόστιμο!
Ολα αυτά συνέβησαν στην παραλία της Τσαμπίκας, όπου σύμφωνα με την «Ροδιακή» βρέθηκε μικτό κλιμάκιο αστυνομικών και εφοριακών, για να κάνουν ελέγχους. Μόλις τους είδε μία Κινέζα, η οποία έκανε μασάζ, έναντι αμοιβής, σε λουόμενους, άρχισε να τρέχει.
Αστυνομικοί και εφοριακοί την καταδίωξαν, οπότε εκείνη προτίμησε να πέσει στη θάλασσα με τα ρούχα και έμεινε σε απόσταση περίπου 10 μέτρων από την ακτή, αρνούμενη να βγει παρά τις επανειλημμένες εκκλήσεις.
Οι αστυνομικοί δεν είχαν αρμοδιότητα να την συλλάβουν εντός των υδάτων (έπρεπε να κληθεί το λιμενικό) και τότε, σύμφωνα με το δημοσίευμα, η εφοριακός που φορούσε το μαγιό της, καθώς σε ορισμένες περιπτώσεις οι εφοριακοί παριστάνουν και τους τουρίστες προκειμένου να πραγματοποιήσουν εξειδικευμένους ελέγχους, έβγαλε τα ρούχα της, βούτηξε στη θάλασσα και κολύμπησε μέχρι το σημείο που βρίσκονταν η Κινέζα, υποχρεώνοντάς την να βγει στη στεριά.
Σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες, η Κινέζα δεν αντιστάθηκε και έτσι στην ακτή οι αστυνομικοί την συνέλαβαν, ενώ οι εφοριακοί επέβαλαν σε βάρος της, το πρόστιμο που προβλέπεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου