Πέμπτη 21 Ιουλίου 2016

Παραλίγο τραγωδία – Πήρε το G3 απειλώντας "θεούς και δαίμονες" ...


Ξυλοφόρτωσε τη σύζυγό του και στη συνέχεια πήρε το G3 απειλώντας θεούς και δαίμονες…
Το επεισόδιο, που παραλίγο να καταλήξει σε οικογενειακή τραγωδία, εκτυλίχθηκε σε χωριό της επαρχίας Λάρνακας.
Ύποπτος θεωρείται 48χρονος, ο οποίος είναι παντρεμένος με 47χρονη και μαζί έχουν τέσσερα παιδιά.
Όπως πληροφορούμαστε από αστυνομική πηγή, το ανδρόγυνο κατά καιρούς είχε σοβαρές διαφορές και καβγάδιζε για διάφορα οικογενειακά ζητήματα.
Χθες τα ξημερώματα καβγάδισαν και πάλι και σε κάποια στιγμή ο 48χρονος ζήτησε από τη σύζυγό του να εγκαταλείψει το σπίτι.
Τότε αυτή μάζεψε τα ρούχα της και ενώ βρισκόταν έξω από την οικία έτοιμη ν’ αναχωρήσει, ο 48χρονος άρχισε να φωνάζει και να την βρίζει και σε κάποια στιγμή την πλησίασε και άρχισε να την κτυπά με τα χέρια και τα πόδια του σε διάφορα μέρη του σώματός της, κυρίως στα πλευρά και στο πρόσωπο.
Επενέβησαν τα παιδιά τους και η 47χρονη μεταφέρθηκε από το γιο της στον αστυνομικό σταθμό της περιοχής, όπου και κατάγγειλε το περιστατικό.
Στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας για περίθαλψη των τραυμάτων της.
Αργότερα το ίδιο βράδυ, τα παιδιά της οικογένειας αντιλήφθηκαν τον πατέρα τους να εισέρχεται μέσα στο σπίτι και μετά από πάροδο λίγων λεπτών να εξέρχεται στη βεράντα κρατώντας το στρατιωτικό τυφέκιο G3, το οποίο είναι χρεωμένο σ’ αυτόν από την Ε.Φ.
Δύο από τα παιδιά του κατάφεραν να τον αφοπλίσουν και παρέδωσαν το τυφέκιο στην αστυνομία.
Ο 48χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας, το οποίο διέταξε την προφυλάκισή του για δύο μέρες.
Εναντίον του εξετάζονται αδικήματα που αφορούν βία στην οικογένεια, απειλή και κατοχή πυροβόλου όπλου με σκοπό την πρόκληση βλάβης.
















Πηγή: 24h.com.cy

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου