Πέμπτη 7 Ιουλίου 2016

ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΕΛ.ΣΥΝΑΔΙΝΟΣ ΠΡΟΣ ΓΙΟΥΝΓΚΕΡ:"Κύριε Γιούνγκερ, είστε ακατάλληλος και σε όρους αγοράς θα έπρεπε να είχατε ήδη απολυθεί."!...

Κύριε Πρόεδρε,



Δυστυχώς ο κ. Γιούνγκερ και η Κομισιόν έχουν απογοητεύσει πλήρως. Όχι τόσο από την ανικανότητα του ως Προέδρου της Επιτροπής, όσο από την παντελή έλλειψη αυτοκριτικής και ανάληψης ευθύνης.

Θα ήταν τιμιότερο, μετά από τόσες παταγώδεις αποτυχίες, να παραιτηθεί, παρότι διατείνεται περί της εκλογής του, αν μπορεί να θεωρηθεί εκλογή, όταν υπάρχει μόνο ένας υποψήφιος. Στη χώρα μου αυτό ονομάζεται διορισμός υπαλλήλου, όχι εκλογή.

Να εξηγήσω με απλά λόγια, τον ισχυρισμό μου. Πέρσι, ο κ. Γιούνγκερ όταν παρουσίασε το αντίστοιχο πρόγραμμα για το 2016, καταλήγοντας είχε αναφέρει ως τους πλέον σημαντικούς στόχους, την αντιμετώπιση της προσφυγικής κρίσης, της ανεργίας, την εμβάθυνση της νομισματικής ένωσης, την εμπέδωση κλίματος ασφάλειας μετά την επίθεση στο Σαρλί, την αποκατάσταση της σταθερότητας στην ελληνική οικονομία και μια δίκαιη συμφωνία με το Ηνωμένο Βασίλειο.

Ένα χρόνο μετά, υπάρχει ανεξέλεγκτη μετανάστευση, η ανεργία καλπάζει, οι νέοι προχωρούν σε εσωτερική μετανάστευση, στην Ελλάδα κλείνουν οι επιχειρήσεις και υπάρχει έλεγχος τραπεζικών κεφαλαίων, το λουτρό αίματος πολλαπλασιάστηκε στο Παρίσι, στις Βρυξέλλες και αλλού, ενώ η Βρετανοί ψήφισαν την έξοδό τους από την ΕΕ.

Κύριε Γιούνγκερ, μάλλον είστε ακατάλληλος και σε όρους αγοράς θα έπρεπε να είχατε ήδη απολυθεί.

Ευχαριστώ,

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου