Πέμπτη 24 Μαρτίου 2016

Ανέλαβε τα Καθηκοντά του ο Νέος Ταξίαρχος Λήμνου(88 ΣΔΙ)...

 ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΕΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΣΤΗΝ 88 ΣΔΙ

 Σε κλίμα συγκίνησης η παράδοση - παραλαβή της 88 ΣΔΙ Λήμνου, από τον παραδίδων Διοικητή της 88 ΣΔΙ Ταξίαρχο Κωνσταντίνο Κούτρα στον παραλαμβάνων Διοικητή Ταξίαρχο Γιώργο Μπουζάκη. Η τελετή πραγματοποιήθηκε εχθές στις 12:00 το μεσημέρι, στο Στρατόπεδο «Ναυάρχου Παύλου Κουντουριώτη». Πλήθος κόσμου βρέθηκε στην τελετή παράδοσης -παραλαβής μεταξύ αυτών ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Πολιτικής Κ. Αδαμίδης, ο Έπαρχος Β. Γιαρμαδούρος, ο Δήμαρχος της Λήμνου Δ. Μαρινάκης, ο Aντιδημάρχος Ν. Μοσχάκης, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λήμνου και Αγίου Ευστρατίου Ιερόθεος αλλα και εκπρόσωποι των Ειδικών Σχολείων του νησιού Καλλιθέας και Ρεπανιδίου. Από την τελετή δεν θα μπορούσαν να λείπουν διοικητές των σωμάτων ασφαλείας, Στρατιωτικοί Μόνιμοι και μη, πολιτικό προσωπικό του στρατού, συγγενείς και φίλοι. 
 



 
Ο Ταξίαρχος Γεώργιος Μπουζάκης του Ιωάννου, υπηρετούσε ως διοικητής της Σχολής Εφέδρων Αξιωματικών Πεζικού (ΣΕΑΠ) στο Ηράκλειο Κρήτης.

Γεννήθηκε στα Χανιά Κρήτης το έτος 1962.

Εισήλθε στη Στρατιωτική Σχολή το 1980 και αποφοίτησε το έτος 1984 ονομασθείς Ανθυπολοχαγός Πεζικού.

Φοίτησε σε όλα τα προβλεπόμενα σχολεία του Όπλου του, την Ανωτάτη Σχολή Πολέμου και την Σχολή Εθνικής Άμυνας.

Κατά την διάρκεια της καριέρας του υπηρέτησε σε διάφορες Μονάδες του Όπλου του, σε επιχειρησιακές θέσεις Επιτελείων Σχηματισμών και στο ΓΕΣ.

Διετέλεσε Διοικητής στην Ελληνική Δύναμη Αλβανίας–3 , στον Λόχο Στρατηγείου ΑΣΔΕΝ , στο 285 ΜΚ ΤΠ , στο 22 Σύνταγμα Πεζικού, ως Επιτελάρχης – Υποδιοικητής στην 5η Μεραρχία Κρητών, ως Υποδιοικητής στην 96 ΑΔΤΕ και με διαταγή του ΓΕΣ τοποθετήθηκε από 21 Μαρτίου 2014 Διοικητής στην Σχολή Εφέδρων Αξιωματικών Πεζικού.

Έχει τιμηθεί με όλα τα προβλεπόμενα παράσημα και διαμνημονεύσεις για το βαθμό του.

                          
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
limnosfm100
Σε κλίμα συγκίνησης η παράδοση - παραλαβή της 88 ΣΔΙ Λήμνου, από τον παραδίδων Διοικητή της 88 ΣΔΙ Ταξίαρχο Κωνσταντίνο Κούτρα στον παραλαμβάνων Διοικητή Ταξίαρχο Γιώργο Μπουζάκη.
Η τελετή πραγματοποιήθηκε εχθές στις 12:00 το μεσημέρι, στο Στρατόπεδο «Ναυάρχου Παύλου Κουντουριώτη».
Πλήθος κόσμου βρέθηκε στην τελετή παράδοσης -παραλαβής μεταξύ αυτών ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Πολιτικής Κ. Αδαμίδης, ο Έπαρχος Β. Γιαρμαδούρος, ο Δήμαρχος της Λήμνου Δ. Μαρινάκης, ο Aντιδημάρχος Ν. Μοσχάκης, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λήμνου και Αγίου Ευστρατίου Ιερόθεος αλλα και εκπρόσωποι των Ειδικών Σχολείων του νησιού Καλλιθέας και Ρεπανιδίου.
Από την τελετή δεν θα μπορούσαν να λείπουν διοικητές των σωμάτων ασφαλείας, Στρατιωτικοί Μόνιμοι και μη, πολιτικό προσωπικό του στρατού, συγγενείς και φίλοι.
- See more at: http://www.limnosfm100.gr/limnos/item/19317-anelave-ta-kathikonta-tou-o-neos-taksiarxos-limnou-photos.html#sthash.YhLPCmSh.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου