Πέμπτη, 31 Μαρτίου 2016

(ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)- Η ΕΛ.ΑΣ μοίρασε τρόφιμα, δώρα και ...χαμόγελα στους πρόσφυγες της Ριτσώνας!!! ...


Με πρωτοβουλία της Ελληνικής Αστυνομίας και συνδικαλιστικών φορέων του Σώματος διανεμήθηκαν, (29-03-2016) το πρωί, δώρα και τρόφιμα στα παιδιά των προσφύγων, που φιλοξενούνται στο Κέντρο Φιλοξενίας Προσφύγων στη Ριτσώνα Ευβοίας...
 Στη διανομή, που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της αλληλεγγύης, παρέστησαν ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης Δημήτρης Αναγνωστάκης, ο Υπαρχηγός του Σώματος, Αντιστράτηγος Ιωάννης Διαμαντόπουλος, ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Στερεάς Ελλάδας Υποστράτηγος Ανδρέας Αποστολόπουλος και ο Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ευβοίας Ταξίαρχος Νικόλαος Γεωργακόπουλος. 
Η ΕΛ.ΑΣ μοίρασε τρόφιμα, δώρα και ...χαμόγελα στους πρόσφυγες της Ριτσώνας (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)
Η ΕΛ.ΑΣ μοίρασε τρόφιμα, δώρα και ...χαμόγελα στους πρόσφυγες της Ριτσώνας (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)
Παρέστησαν επίσης ο Πρόεδρος της Π.Ο.ΑΞΙ.Α. Γιάννης Κατσιαμάκας, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αξιωματικών Αττικής Βασίλειος Βράντζας, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ευβοίας και ταμίας της Π.Ο.ΑΣ.Υ. Γιώργος Κουλιάκης. Ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης εξέφρασε τις ευχαριστίες στον επικεφαλής Αξιωματικό του Κέντρου Φιλοξενίας, στους εθελοντές, οι οποίοι με ανιδιοτέλεια προσφέρουν καθημερινά πολύτιμη βοήθεια, όπως χαρακτηριστικά υπογράμμισε, καθώς και στους συνδικαλιστικούς φορείς του Σώματος για την προσφορά των ειδών. Επιπλέον επεσήμανε ότι η αρωγή στους πρόσφυγες αποτελεί συστατικό στοιχείο της αλληλεγγύης και του πολιτισμού, που χαρακτηρίζει την ελληνική κοινωνία.
 http://www.eviazoom.gr/2016/03/i-elas-moirase-trofima-dora.html

1 σχόλιο:

  1. ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΤΟΜΑΕΙΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΠΕΙΝΑΝΕ ΩΡΕ ΠΡΟΔΟΤΕΕΕΕΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή