Πέμπτη 17 Μαρτίου 2016

"Φύλλο και φτερό"(!!!) τα Aυτοκίνητα από τους Αλβανούς για το φόβο Mεταναστών από την Ελλάδα !!!


Στο φυλάκιο της Κακαβιάς δεν περνάει... κουνούπι - Εξονυχιστικοί οι έλεγχοι...

Με την Βαλκανική Οδό «de facto» κλειστή γειτονικές της Ελλάδας χώρες επιχειρούν και αυτές τον όσο το δυνατό αυστηρότερο έλεγχο των συνόρων τους.

Ετσι, ήρθε και η σειρά της Αλβανίας να βάλει την Ελλάδα στην... απομόνωση για το φόβο προσφύγων και παράτυπων μεταναστών που μπορεί να περάσουν από το έδαφός μας στη γειτονική χώρα.
Είχε προηγηθεί το αίτημα των Τιράνων για την ενίσχυση της φύλαξης των ελληνοαλβανικών συνόρων με την παρουσία Ιταλών αστυνομικών, με τη Βουλγαρία να έχει ήδη αναπτύξει στρατό κατά μήκος της συνοριογραμμής.

Οι σημερινές εικόνες από την Κακαβιά που έρχονται στη δημοσιότητα δείχνουν πως δεν περνάει... κουνούπι αν προηγουμένως δεν υποστεί εξονυχιστικό έλεγχο.
Τα αυτοκίνητα που κάποτε περνούσαν ελεύθερα τα σύνορα από και προς την ΑΛβανία, τώρα υφίστανται ελέγχους λεπτομερείς μήπως και μεταφέρουν κρυμένους μετανάστες ή πρόσφυγες.
Οι Αλβανοί αστυνομικοί ψάχνουν ακόμη και στα πορτ-μπαγκάζ αλλά και κάτω από τα αυτοκίνητα και δεν αφήνουν κανέναν να περάσει αν προηγουμένως δεν είναι βέβαιοι πως το αυτοκίνητο είναι «καθαρό».

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 http://www.protothema.gr/greece/article/561892/fullo-kai-ftero-ta-autokinita-apo-tous-alvanous-gia-to-fovo-metanaston-apo-tin-ellada/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου