Τρίτη 22 Μαρτίου 2016

Υπουργείο Παιδείας :Aπαγόρευσαν σε Ελληνόπουλα της Θράκης μας να επισκεφθούν την Eυρωβουλή, γιατί πλήρωνε τα έξοδα η Χρυσή Αυγή !!!


Η Χρυσή Αυγή καταγγέλλει τον ανθελληνισμό του Φίλη, που "λυμαίνεται" το Yπουργείο Παιδείας. Το μίσος τους για τη νέα γενιά της Ελλάδος είναι τέτοιο, που Aπαγόρευσαν σε Ελληνόπουλα από την προδομένη Θράκη μας να επισκεφθούν την Eυρωβουλή, γιατί είχε αναλάβει να καλύψει τα σχετικά έξοδα η Χρυσή Αυγή. 
Πιο συγκεκριμένα, οι μαθητές του 1ου Γενικού Λυκείου Ξάνθης αναζήτησαν πόρους για ένα ταξίδι στις Βρυξέλλες. Επειδή το κράτος του Σύριζα πληρώνει μόνο τους λαθρομετανάστες, τα παιδιά της Θράκης στράφηκαν στους ευρωβουλευτές όλων των κομμάτων. Φυσικά, ανταποκρίθηκε μόνο ο Λαϊκός Σύνδεσμος. Τα έξοδα ανέλαβε να καλύψει ο ευρωβουλευτής μας Στρατηγός Ελευθέριος Συναδινός και το ταξίδι προγραμματίστηκε με την χορηγία της Χρυσής Αυγής. 
Μόλις ενημερώθηκαν για αυτή την εξέλιξη, οι του υπουργείου επιτέθηκαν στους ιθύνοντες του Λυκείου και έδωσαν εντολή να ακυρωθεί η εκδρομή των Ελλήνων μαθητών.
Είναι τα ίδια ανδρείκελα, που με πρωτοπόρο τον Φίλη αμαύρωσαν την μνήμη της Γενοκτονίας των Ποντίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου