Τετάρτη 16 Μαρτίου 2016

Σε ξενοδοχείο υποψήφιου βουλευτή των ΑΝΕΛ μένουν οι πρόσφυγες… την ώρα που ο Π.Καμμένος δεν γνωρίζει τίποτα!!!


Η αποκάλυψη του ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ που εκθέτει ανεπανόρθωτα τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ. Δεν γνωρίζει ότι μένουν πρόσφυγες στην Αργολίδα;
Γράφει ο Ιάσονας Μουσταΐρας
Σήμερα το πρωί ο κ. Καμμένος ήταν στο Ναύπλιο και έδωσε το παρών στο μνημόσυνο του ήρωα Κωνσταντίνου Πανανά που έχασε τη ζωή του στην Κίναρο.
Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ σε δηλώσεις του, τόνισε ότι δεν γνωρίζει ότι φιλοξενούνται πρόσφυγες σε ξενοδοχεία της Αργολίδας και πως δεν πρόκειται να δημιουργηθούν hot spot μακριά από τα σύνορα.
Όμως κάτι του διέφυγε του κ. Καμμένου… Όπως γράψαμε σήμερα το πρωί στον ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ, τα ξενοδοχεία της Αργολίδας που φιλοξενούν πρόσφυγες από τη Συρία είναι το “Γαλαξίας” στο Πόρτο Χέλι και το “Αλκυών” στο Λυγουριό. 140 πρόσφυγες βρίσκονται στο ξενοδοχείο στο Πόρτο Χέλι και σε αυτό του Λυγουριού φιλοξενούνται 52.
Γιατί τα ξαναγράφουμε; Ο λόγος είναι απλός! Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας πως γίνεται να μην γνωρίζει ότι φιλοξενούνται πρόσφυγες σε ξενοδοχεία της Αργολίδας, ειδικά όταν το ένα από τα δύο ανήκει σε υποψήφιο βουλευτή του;

photo
Το ξενοδοχείο “ΑΛΚΥΩΝ” που φιλοξενεί τους πρόσφυγες

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Αλέξανδρος Τσιλογιάννης
Ας γίνουμε πιο συγκεκριμένοι… Το ξενοδοχείο “ΑΛΚΥΩΝ” ανήκει στον Αλέξανδρο Τσιλογιάννη, τον τ. δήμαρχο Ασκληπιείου και πολιτευτή των ΑΝΕΛ. Ο κ. Τσιλογιάννης ήταν υποψήφιος βουλευτής Αργολίδας με το κόμμα του κ. Καμμένου στις εκλογές του 2012 και του 2015. Αυτό δεν είναι αρνητικό για τον ίδιο, καθώς δικαίωμα του καθενός είναι να συμμετέχει ως υποψήφιος σε εκλογές με όποιο κόμμα επιθυμεί.
Όμως, το γεγονός πως ο κ. Τσιλογιάννης ήταν υποψήφιος με τον κ. Καμμένο το 2012 και το 2015 και τώρα προσφέρει στέγη σε πρόσφυγες, δικαίωμά του και αυτό, τη στιγμή όμως που ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ τόνισε ότι δεν το γνωρίζει… μάλλον δεν στέκει!
Αυτά δεν τα γράφουμε για να ασκήσουμε κριτική στον κ. Τσιλογιάννη, αλλά δεν καταλαβαίνουμε πως γίνεται ο πρόεδρος ενός κόμματος και παράλληλα υπουργός να μην ξέρει καν ότι βρίσκονται πρόσφυγες στην Αργολίδα, τη στιγμή που φιλοξενούνται στο ξενοδοχείο του υποψήφιού του (συμπτωματικό;).
Επίσης, ο κ. Καμμένος δήλωσε πως δεν θα δημιουργηθούν hot spot μακριά από τα σύνορα. Θα μας απαντήσει για το ενδεχόμενο να φιλοξενηθούν πρόσφυγες στην Αργολίδα στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Άργους – Μυκηνών; Ή μήπως ούτε αυτό το γνωρίζει;



 http://espekm.gr/home/?p=14658




paratiritis-news.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου