Τετάρτη 30 Μαρτίου 2016

"Σάρωσε" σε τηλεθέαση η μετάδοση της Στρατιωτικής Παρέλασης ...


Εδώ και πολλά χρόνια η κρατική τηλεόραση έχει μόνο δύο πιθανότητες να ξεφύγει από την σχεδόν μηδενική τηλεθέαση. Η μία φορά την μετάδοση των ποδοσφαιρικών αγώνων Champions League και η άλλη της μετάδοσης των Στρατιωτικών Παρελάσεων της 25ης Μαρτίου και της 28ης Οκτωβρίου.
Έτσι, λοιπόν, διαβάσαμε τα εξής σε σχέση με την τηλεοπτική μετάδοση της φετινής Στρατιωτικής Παρέλασης της 25ης Μαρτίου: «Η Παρέλαση των Ενόπλων Δυνάμεων της χώρας για την εθνική εορτή της 25ης Μαρτίου έκανε την ΕΡΤ1  να δει νούμερα… αστρονομικά. Η τηλεθέαση στο γενικό σύνολο έφτασε το 29,5%. Μάλιστα προς το τέλος η θεαματικότητα έφτασε στο 37%. Το εθνικό φρόνημα των Ελλήνων παραμένει υψηλό».
Μην περιμένετε, φυσικά, τέτοια ποσοστά τηλεθέασης ούτε στις δίωρες «ειδησεογραφικές» εκπομπές της ΕΡΤ, ούτε στο δελτίο ειδήσεων, το οποίο ακολουθεί την πεπατημένη και μετατρέπει την δημόσια και κρατική πληροφόρηση σε κυβερνητική προπαγάνδα. Χθες της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, σήμερα του ΣΥΡΙΖΑ. Για αυτό και τα ποσοστά του δελτίου ειδήσεων θυμίζουν βαθμούς κελσίου σε κρύες νύχτες του χειμώνα…
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου