Πέμπτη 17 Μαρτίου 2016

Ο υπουργός Άμυνας ακύρωσε το ταξίδι του στις ΗΠΑ και οι συνεργάτες του μαζεύουν τα πράγματά τους από το Πεντάγωνο;;;


Στα άκρα φαίνεται ότι οδηγείται η κόντρα του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνου Καμμένου με το Μέγαρο Μαξίμου για τις δηλώσεις του αναπληρωτή υπουργού Μετανάστευσης Γιάννη Μουζάλα ο οποίος σε ένα γλωσσικό ολίσθημα αποκάλεσε τα Σκόπια «Μακεδονία».

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ και βασικός κυβερνητικός εταίρος του ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε την αποπομπή του Γιάννη Μουζάλα από την κυβέρνηση, αξίωση στην οποία ο κ. Καμμένος επέμεινε στις δηλώσεις του έξω από το Μέγαρο Μαξίμου, μετά τη δίωρη συνάντηση με τον Αλέξη Τσίπρα.

Ενώ όμως φαινόταν ότι η κυβέρνηση παροτρύνει τον κ. Μουζάλα να αποχωρήσει ο ίδιος διευκολύνοντας τα πράγματα, φαίνεται ότι η δυναμική που αναπτύχθηκε -κυρίως από δηλώσεις στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ- οδηγεί τα πράγματα σε διαφορετική κατεύθυνση.

Τώρα, κορυφαία πηγή του Μαξίμου λέει στο protothema.gr ότι ο Γιάννης Μουζάλας δεν παραιτείται.

Από την άλλη πλευρά, ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος φέρεται να έχει αποστείλει τελεσίγραφο στο Μέγαρο Μαξίμου ότι αν μέχρι τις 9 το πρωί της Πέμπτης ο κ. Μουζάλας δεν έχει αποχωρήσει από την κυβέρνηση τότε θα παραιτηθεί ο κ. Καμμένος από υπουργός Άμυνας. Η πληροφορία ότι ο υπουργός Εθνικής Άμυνας ακύρωσε ταξίδι του στις Ηνωμένες Πολιτείες ενώ συνεργάτες του μαζεύουν τα πράγματά τους από τοΠεντάγωνο δραματοποιεί ακόμη περισσότερο το πολιτικό περιβάλλον. 

























http://www.protothema.gr/politics/article/561989/sta-akra-maximou-kammenos/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου