Πέμπτη 24 Μαρτίου 2016

ΝΕΟΣ Δ/ΚΤΗΣ ΤΗΣ 8ΗΣ Μ/Π ΤΑΞ. ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ Δ/ΚΤΗ...





Στο Στρατόπεδο «Κατσιμήτρου» στο Πέραμα έγινε χτες η τελετή παράδοσης – παραλαβής της Διοίκησης της 8ης Μ/Π Ταξιαρχίας, από τον Υποστράτηγο Σπυρίδωνα Γκίζα στον Ταξίαρχο Νικόλαο Ανδριόπουλο.
Παρουσία του διοικητή του Γ΄ Σώματος Στρατού Αλκιβιάδη Στεφανή καθώς και εκπροσώπων των τοπικών αρχών, ο κ. Γκίζας παρέδωσε τη διοίκηση ενώ ευχαρίστησε δημόσια όλους όσοι συνέβαλαν στην προάσπιση του δημόσιου συμφέροντος.
Ενώπιον όλων έγινε η παράδοση και η παραλαβή του λαβάρου σύμφωνα με το τυπικό της τελετής.
Ο κ. Γκίζας καλωσόρισε τον νέο διοικητή που αναλαμβάνει σε δύσκολες συνθήκες καθώς ο Ελληνικός Στρατός έχει κληθεί να διαχειριστεί ένα μεγάλο μέρος του προσφυγικού θέματος. Τόνισε δε είπε ότι κατά τη θητεία του έγινε προσπάθεια αφενός να κρατηθεί υψηλό το επίπεδο και αφετέρου να διατηρηθούν άριστες σχέσεις με την τοπική κοινωνία.
Ο νέος διοικητής Νικόλαος Ανδριόπουλος, εμφανίστηκε έτοιμος να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις και στα δύσκολα ζητήματα που έχει μπροστά του. Κάλεσε τους ένστολους να σεβαστούν τις διαταγές και τόνισε ότι θα διοικήσει ανθρωποκεντρικά και με βασικό άξονα τη δικαιοσύνη. Αναφέρθηκε σε όλες τις επιμέρους προκλήσεις που έχουν μπροστά τους με προτεραιότητα τη διαχείριση του προσφυγικού θέματος. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου