Τρίτη 1 Μαρτίου 2016

ΦΩΤΟ & BINTEO--Άρον-άρον στήνουν καινούργια hotspot στην Αθήνα: Έβαλαν τον στρατό να στήσει σκηνές στο Πάρκο Τρίτση...


Πράξη φαίνεται ότι γίνονται άμεσα όσα προανήγγειλε την Κυριακή ο υπουργός Ναυτιλίας Θοδωρής Δρίτσας ότι, δηλαδή, θα μοιραστούν πρόσφυγες και μετανάστες σε όλη την επικράτεια αν δεν υπάρξει ευρωπαϊκή λύση.

Με 25.000 μετανάστες και πρόσφυγες εγκλωβισμένους σε διάφορα σημεία όλης της χώρας η κυβέρνηση πανικόβλητη αναζητεί και χρησιμοποιεί όσους ανοιχτούς χώρους ή χώρους με υποτυπώδεις υποδομές μπορεί να βρει προκειμένου να τους τοποθετήσει.

Η τελευταία λύση που έγινε γνωστή μόλις το πρωί της Δευτέρας είναι η εγκατάσταση καταυλισμού προσφύγων στο πάρκο Τρίτση στο Ίλιον.

Όπως επιβεβαίωσε ο δήμαρχος Νίκος Ζενέτος ο στρατός έχει αναλάβει από το πρωί και στήνει σκηνές για την φιλοξενία 800 προσφύγων και μεταναστών στο πάρκο.

Οι πρώτες φωτογραφίες από τις εργασίες του στρατού











«Είναι στο νότιο μέρος του πάρκου, στον περιβάλλοντα χώρο των αθλητικών εγκαταστάσεων του δήμου. Μας ενημέρωσαν χθες το βράδυ, συγκαλέσαμε έκτακτο δημοτικό συμβούλιο και θέσαμε τις προϋποθέσεις» είπε ο κ. Ζενέτος.
Όπως πληροφορείται το protothema.gr ο στρατός ανέλαβε να στήσει σκηνές από την Κυριακή και στον χώρο του παλαιού αεροδρομίου στο Ελληνικό και συγκεκριμένα στο γήπεδο του μπέιζμπολ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου